Bila Boring......!!!!!!!!!!

Posted by Js Kic Excell 13 June, 2011

Bila pikir time boring2 nie mula la nak balik kampung walau esok ader kelas. Boring kadang2 boleh buat hilang punca n arah untuk lakukan sesuatu. Boring nie buat hidup serba salah sbb x ader arah nak dibuat. Kadang2 nak update blog pon x tau nak tulis apa. Nie la bila boring taip jer apa nak taip. Nak cari geng jejalan semua dah hbs blajo dan tambah time cuti2 mcm nie n PTPTN x dpt masa short sem.. Baru tau mcm mn klau tinggal semua geng muka Internet. Hari2 hadap internet jer. Bila tanya kat org blog, eh..ko buat apa klau boring?? ngan slamber dia akan jawab "baca blog orang banyak2 @ update blog"..Salah aku juga tanya kat org yang mmg hadap blog hampir 20 jam sehari..Nak g jalan sorang2 BORING juga....Rasanya boring nie disebabkan masalah jiwa yang x tenteram.....So, kn lah tenteramkan jiwa dulu...

2 Responses to Bila Boring......!!!!!!!!!!

  1. nazura Says:
  2. boleh terima boring disebabkan masalah jiwa. selalu alami. hahahahaa.. tp jalan sorang2 pun sengoooonok gak sebenarnya. hahahaaa

     
  3. fairuz Says:
  4. boring bace lah buku. hik3 <--- baik tak baik kan?? hehehee

     

Post a Comment

Iklan Nuffnang

My Dream

My Dream

Mari Klik Disini Kawan2...

Ini Kawan2 Belog Tersayang

Halangan Untuk Berjaya

Halangan Untuk Berjaya

area sembang n berceloteh

Kepentingan Komunikasi

Kepentingan Komunikasi

Ubat Hati

Ubat Hati

Bersama mengingati

Bersama mengingati

Motivation

Motivation

Softskill

Softskill

teambuilding

teambuilding