Semoga Bahagia Kepada Yang Sedang Bahagia..

Posted by Js Kic Excell 05 May, 2011
Entry nie mmg Khas aku buat kepada kawan2 aku yang berbahagia dengan pasanga..Ramai mendoakan Anda bahagia Sampai bila2....Amin...Antara Pasangan yang Terpilih untuk di Muat dalam Entry nie adalah ...jeng..jeng...jeng... :

Pasangan yang dah Berkahwin :
Ini adalah Mantan KKDK yang paling Otai..Lama sangat...Abg Tyzar dan pasangannya Kak Nani.

Pasangan dah Lama Berkembang :
Ni pasangan paling Tua atau ngan kata lain Lama..nie juga adalah Tok Guru aku masa mula2 ngan KKDK...
Abg Zai dan Kak Ain..x lama dah nie..tunggu masa jer nak langsungkan...


Antara orang yang Paling aku Respek...Abg Man dan Kak Cik...Semoga Bahagia..nie pon x lama dah.

Antara Orang Paling aku Hormati dan Sayangi..Jefryral dan Kak Lia...Hahahah..saje panggil Kak..Baru nampak Tua..
 Pasangan Khas :
Hahahaha...Gambar korang masuk lagi..Tahniah..Ayie dan Wani
 Pasangan Seberang Laut :
Pasangan seberang Laut...Muaz dan Fahren serta anak2 mereka...



Pasangan Generasi Baru :
Pasangan baru berkembang...Betol ker????..Helmi dan Auni

Pasangan yang nak cover2 tapi akhirnya mengantoikan diri...Haziq dan Arina..
Dua orang nie paling pandai sembunyikan Pasangan tapi,yang kanan tue x lama kantoi la....
Kak Pah dan Cik Gojes

9 Responses to Semoga Bahagia Kepada Yang Sedang Bahagia..

  1. amboiii jeppp...ko nak kantoikan pee...aku soLo moLo Lagi ok~ =p

     
  2. jefri Says:
  3. ngaku je kan senang..mcm selalu ko kata..yer je...betol2..mcm ko kata kat Ari aritue..kan jd kenyataan...

     
  4. memang Lah nak ngaku...tapi nak ngaku pee nyee ??? story pon xdok~

     
  5. jefri Says:
  6. x per..pas exam aku storykan..

     
  7. yumakokato Says:
  8. nape kitorg pasangan khas?? Apakah yg khasnya?hehe

     
  9. hamboi3 ko jep...nak ganti aku yee jadi paparazzi~ ceeehhh~ mari kita tunggu story panas tuh~

     
  10. sha Says:
  11. pic yg last tu pernah nmpak.. kat blog sapa ntah, lelaki rasanya blogger tu

     
  12. jefri Says:
  13. sha....ehem..gambor semua nie adalah hak milik aku tau..aku shoot guna kemera aku sendiri..munking dia minat kat gambo tu dia copy..aku x kisah kongsi2 gambar..

     
  14. LeSung baTu Says:
  15. kacak2...

    pic last?gambo sy dgn mirad kah??waaaa...sape lg upload nih..cam femes jek...hahaha

     

Post a Comment

Iklan Nuffnang

My Dream

My Dream

Mari Klik Disini Kawan2...

Ini Kawan2 Belog Tersayang

Halangan Untuk Berjaya

Halangan Untuk Berjaya

area sembang n berceloteh

Kepentingan Komunikasi

Kepentingan Komunikasi

Ubat Hati

Ubat Hati

Bersama mengingati

Bersama mengingati

Motivation

Motivation

Softskill

Softskill

teambuilding

teambuilding