Mari baca dan Senyum....

Posted by Js Kic Excell 20 September, 2011

Cerita 1 :


Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…
CICAK : isteriku tersepit pintu
KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…
NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa
KUCING: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!
BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension2.


Cerita 2 :



kasim : weh wan, aku nk pnjm laptop ko leh x..,
wan : pakai aa.. nuh ade atas meja
kasim : wan, ape pswod laptop ko neh?,
wan : tak boleh
kasim : cpat la woi..bgtau aa paswod laptop nie..
... wan : aku kta tak boleh, tak boleh la..
kasim : kdkot siot ko neh..
wan : eh kasim, ko nk g mn? td kata na pjm laptop??
kasim : dh ko xbg paswod cmne aku na pakai..(jeling)
wan : laa...kan aku da kata...TAK BOLEH.. e2la paswodnye. =="


Cerita 3 :



mat rempit : aku boleh buat aksi wikang dan wheelie.. hebat x?
driver kereta : eleh, aku lagi hebat, aku mampu memandu sambil menggelongsor kat selekoh (drift) hahaha
driver lori : tu je ? ape la sangat korang ni kalau nak dibandingkan dengan aku ...
mat rempit & driver kereta : ko mampu wat ape?
driver lori : aku boleh buat korang mati dalam keadaan yg sangat ngeri dengan sekali langgar je .. hahaha
mat rempit & driver kereta : ???









3 Responses to Mari baca dan Senyum....

  1. paLing ske status babi...muahahaha~

     
  2. EJA Says:
  3. eh..ada blogla..?haha

     
  4. jefri Says:
  5. hahahaha...pengisi masa masa lapang...

     

Post a Comment

Iklan Nuffnang

My Dream

My Dream

Mari Klik Disini Kawan2...

Ini Kawan2 Belog Tersayang

Halangan Untuk Berjaya

Halangan Untuk Berjaya

area sembang n berceloteh

Kepentingan Komunikasi

Kepentingan Komunikasi

Ubat Hati

Ubat Hati

Bersama mengingati

Bersama mengingati

Motivation

Motivation

Softskill

Softskill

teambuilding

teambuilding